Şenol Güneş: "Biz bir aileyiz"

Şenol Güneş: "Biz bir aileyiz"

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda Dinamo Kiev’i eleyerek gruplara kalan Beşiktaş’ta deneyimli teknik adam Şenol Güneş basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sahasında Dinamo Kiev'i 1-0 mağlup ederek adını UEFA Avrupa Konferans Ligi Grupları'na yazdıran Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu "Güzel bir akşam, mutluyum. Duruşuma bakmayın, içten seviniyorum ben" dedi.

gunes.jpg

Maçın ardından tribünlere seslenen Güneş "Biz bir aileyiz. Aile olduğumuzu iyi günde kötü günde göstermeliyiz. Kısır çekişmelerden ve dışarıdan yaratılan olumsuz havayla gidemeyiz. Doğru işle güven ve moral bulmak gerekiyor. Camia her zaman birlikte olur. Zaman zaman zorluk çekeceğiz, hala çok iyi durumda değiliz. Ama sıkıntılar varken gücümüzü, güvenimizi, moralimizi bozmayalım. Moral, güven hepimize lazım zaten ülkeye de lazım. Sahada normalde tribüne dönmem ama orada öyle bir durum vardı, ihtiyaç da vardı. O desteğe teşekkür ediyorum. O desteğe layık olmak için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Hatalarımızı eleştirirken, moralimizi ve güvenimizi sarsmayalım. Safları sıklaştıralım" ifadelerinde bulundu.

gunes2.jpg

Transfer döneminin sürdüğünü belirten deneyimli teknik adam "Transfer hala devam ediyor, daha bitmedi. Bugün oynadığın oyuncu yarın bir daha karşına çıkabilir. Bizde de gelen veya giden olabilir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN