Şenol Güneş istihbaratı olay yarattı: Ahmet Nur Çebi parasını kurtarmak için hem kendini yaktı hem beni

Şenol Güneş istihbaratı olay yarattı: Ahmet Nur Çebi parasını kurtarmak için hem kendini yaktı hem beni

Süper Kupa finalinin ardından SkySpor kanalında Emre Zabunoğlu'nun sorularını yanıtlayan Erman Toroğlu'nun, Şenol Güneş istihbaratı adeta olay yarattı. İşte ünlü yorumcunun gündeme dair o değerlendirmeleri...

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Süper Kupa finalinin ardından Galatasaraylı futbolcuların sevinçlerini abartalı buldu. TFF, Ali Koç ve Beşiktaş gündemini de değerlendiren Toroğlu, Şenol Güneş hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanırken, usta yazarın 'Güneş bazı ortamlarda Ahmet Nur Çebi için kendi parasını kurtarmak için hem beni yaktı hem kendini' sözleri oldukça dikkat çekti. İşte Erman Toroğlu'nun açıklamaları...

GALATASARAYLI FUTBOLCULARIN SEVİNÇLERİ BANA ABARTI GELDİ

Galatasaray'ın futbolcularının daha bi' ağır abi olmalarını beklerdim, zıplamaları hoplamaları bana abartı geldi, sevinç gösterileri suniydi, Okan Buruk'un suratını gördünüz mü? Sevinç gösterilerinde sadece Mertens yoktu, bir tek o gelmedi arkadaşlarının yanına.

spor-yazarlari-galatasaray-fenerbahce-macini-degerlendirdi-1712550280642.jpg

Bu maçın galibi yok, bu maç Türk futbolunun ölüm fermanıydı. Türk futbolu için kara bir leke. Süper Kupa değil Süper Felaket.

TFF'DE GALATASARAY'IN HAKİMİYETİ VAR

Ali Koç bu saatten sonra devam edebilir. Bunun sebeplerinden biri de belediye başkanlığı seçimleri olabilir. TFF'nin içinde Galatasaray hakimiyeti çok, bunun için de Fenerbahçe sinir oluyor, işin özeti bu. Şimdi ikinci film başladı, esas film orada Süper Lig daha yeni başlıyor, nasıl bitecek bilmiyorum.

ŞENOL GÜNEŞ NUR ÇEBİ İÇİN 'BENİ DE YAKTI KENDİNİ DE' DİYORMUŞ

Fernando Santos Hasan Arat'ın alacağı ilk teknik adam değildi. 4. tercih de Lucescu'ydu ama Lucescu da bu takımla çok zor deyince... Şenol Güneş'in bazı ortamlarda Ahmet Nur Çebi için 'kendi parasını kurtarmak için beni de yaktı kendini de yaktı' diyormuş. Beşiktaş'ın yönetim kademesinde değişiklikler olacak. Bilindiği üzere Beşiktaş ile Şenol Güneş'in yolları 6 Ekim'de son bulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN