Şenol Güneş'in yeni takımı herkesi şaşırttı! 'Kabul edecek...'

Şenol Güneş'in yeni takımı herkesi şaşırttı! 'Kabul edecek...'

6 Ekim'de Beşiktaş'tan ayrılan 71 yaşındaki tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Başarılı teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

5 Ekim'de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İstanbul'da alınan Lugano yenilgisi sonrasında Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Şenol Güneş'in yeni durağı belli oldu. 71 yaşındaki tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

6 Ekim'de Beşiktaş'tan ayrılan ve söz konusu tarihten bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden 71 yaşındaki teknik direktör Şenol Güneş, yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Başarılı teknik adamın yeni durağı belli oldu.

Sabah'ın Kore basınından derlediği habere göre; ABD'li teknik adam Jürgen Klinsmann ile yollarını ayıran Güney Kore, teknik adam arayışlarına başladı.

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş'in Jürgen Klinsmann ile ile yollarını ayıran Güney Kore'nin başına geçmek istediği öne sürüldü. 71 yaşındaki teknik adamın Güney Kore Milli Takımı'nın teknik direktörü olmayı amaçladığı öne sürüldü.

Şenol Güneş'in yardımcısı Şeref Çiçek, tecrübeli teknik adamın Güney Kore'nin başına geçmek için Korece öğrenmeye başladığı açıklayarak "Güney Kore Futbol Federasyonu, teknik direktörlük görevini teklif ederse; Şenol Güneş kabul edecek. Korece öğrenmeye de başladı." dedi.

Tecrübeli teknik adam 2007-2009 yılları arasında da Güney Kore'de görev almış ve Seoul takımını çalıştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN