Şenol Güneş'in yeni takımı herkesi şaşırttı! Yeni durağını resmen açıkladı: "Bu son meydan okumayı üstleniyorum..."

Şenol Güneş'in yeni takımı herkesi şaşırttı! Yeni durağını resmen açıkladı: "Bu son meydan okumayı üstleniyorum..."

Sezon başında Lugano karşısında alınan tarihi yenilgi sonrasında Beşiktaş'tan ayrılan 71 yaşındaki tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. Tecrübeli teknik adam yeni takımını resmen açıkladı.

5 Ekim'de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano karşısında alınan yenilgi sonrasında Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Şenol Güneş, yeşil sahalara geri dönmeye hazırlanıyor. 71 yaşındaki tecrübeli teknik adam, yeni durağını resmen açıkladı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Lugano yenilgisi sonrasında Beşiktaş'tan ayrılan ve söz konusu tarihten bu yana gözlerden uzak bir hayat sürmeyi tercih eden Şenol Güneş, yeşil sahalara geri dönüyor. Tecrübeli teknik adamın yeni durağı belli oldu.

NTV Spor'un haberine göre; Güney Kore'de yayın yapan KBS'e açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, Kore'ye geri dönmek istediğini açıkladı.

Güney Kore'nin başına geçmek istediğini açıklayan Şenol Güneş, teknik adamlık kariyerini Güney Kore'de sonlandırmak istediğini vurgulayarak "FC Seoul'ü yönetirken üç yıl Güney Kore'de yaşadım. Harika anılarla doluydu, bu yüzden futbol kariyerimin son üç yılını Güney Kore ile bitirmek istedim. 70'in üzerindeyim ve iyi bir hayat yaşadım. Bu yüzden bu son meydan okumayı üstleniyorum. Umarım KFA (Kore Futbol Federasyonu) bana bir şans verir." dedi.

Tecrübeli teknik adam 2007-2009 yılları arasında da Güney Kore'de görev almış ve Seoul takımını çalıştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN