Sivasspor maçına saatler kala... Şenol Güneş muradına erdi! Beşiktaş o ismi kadrosuna kattı

Sivasspor maçına saatler kala... Şenol Güneş muradına erdi! Beşiktaş o ismi kadrosuna kattı

Yarın akşam Sivasspor ile karşılaşacak Beşiktaş, zorlu karşılaşmaya saatler kala Şenol Güneş'in ısrarla takımda görmek istediği futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı. Siyah-beyazlı ekibin kısa süre içerisinde transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Dinamo Kiev'i eleyerek gruplara kalma başarısını gösteren Beşiktaş, yarın akşam Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Kartal, zorlu müsabakaya saatler kala Şenol Güneş'in ısrarla istediği futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı.

Yarın akşam Süper Lig'de Sivasspor ile mücadele edecek Beşiktaş, Şenol Güneş'in transfer listesinde ilk sırada yer alan ismi kadrosuna kattı.

Transfer sezonunda kadrosunu Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica takviyeleri ile güçlendiren Beşiktaş, bir ismin transferinde daha mutlu sona ulaştı.

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Tayfur Bingöl'ün transferi konusunda Alanyaspor ile anlaşmaya vardı.

Kartal, Akdeniz ekibine 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. 30 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı ekiple 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Geçen sezon 29 maçta Beşiktaş formasını terleten tecrübeli oyuncu, söz konusu karşılaşmalarda takımına 2 gol 2 asistlik katkı üretti. Siyah-beyazlı ekibin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Tayfur Bingöl'ün transferinde Şenol Güneş'in özellikle ısrarcı olduğu biliniyordu.

Tayfur Bingöl o haberleri yalanladı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN