Skandal açıklamalara imza atmıştı! Uğur Dündar Galatasaraylı oyuncuları hedef aldı: "Sanki zorlu bir maçtan sonra..."

Skandal açıklamalara imza atmıştı! Uğur Dündar Galatasaraylı oyuncuları hedef aldı: "Sanki zorlu bir maçtan sonra..."

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, dün akşam Şanlıurfa'da oynanan ve Icardi'nin golünden sonra Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle Galatasaray'ın şampiyonluğu ile sonuçlanan Süper Kupa karşılaşmasında sarı-kırmızılı oyuncuları hedef alan açıklamalara imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Sözcü TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Ece Üner ile Sözün Gücü' adlı programda Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'u hedef alan açıklamalara imza atarak tepki toplayan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, dün akşam oynanan Süper Kupa karşılaşması sonrasında bu kez de Galatasaraylı oyuncuları hedef aldı.

Dün akşam Şanlıurfa'da oynanan ve Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle Galatasaray'ın şampiyonluğu ile sonuçlanan Süper Kupa karşılaşmasının ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Uğur Dündar, sarı-kırmızılı oyuncuları hedef alan açıklamalara imza attı.

Sarı-kırmızılı oyuncuların şampiyonluk sevinci yaşamasına tepki gösteren Dündar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm futbolseverlerin gönlünde taht kurmuş "Taçsız Kral" Metin Oktay yaşıyor ve dün gece kaptanlık yapıyor olsaydı, ilk dakikada ayağına gelen o topu kaleye göndermek yerine, auta atardı! Ayrıca takım arkadaşlarının sanki zorlu bir maçtan sonra kupayı almışlar gibi çocuksu sevinç gösterileri yapmalarını engeller, olgunlukla kabul ederdi. Çünkü Fenerbahçelilerin o eylemi sadece kendi kulüpleri için değil, TFF'nin adaletsizliğine karşı bütün kulüpler için yaptıkları bir eylem olduğunu bilirdi. Eeee insan durduk yere "Taçsız Kral" olarak anılmıyor! Mekanı cennet olsun..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN