Galatasaray Kazımcan Karataş transferini açıkladı

Galatasaray Kazımcan Karataş transferini açıkladı

Galatasaray, Kazımcan Karataş için Altay'a 20 milyon TL bonservis bedeli ödeneceğini ve oyuncuyla 5 sezonluk sözleşme imzalandığını açıkladı.

Teknik direktörlüğe Okan Buruk'u getiren Galatasaray'da Abdulkerim Bardakcı'nın ardından ikinci transfer de savunma hattına yapıldı.

Sarı-kırmızılılar son olarak Altay forması giyen genç sol bek Kazımcan Karataş'ı kadrosuna kattı.

Kulüpten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde: "Profesyonel Futbolcu Kazımcan Karataş ve Altay Spor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Futbolcumuzun eski kulübüne net 20.000.000 TL transfer bedeli ödenecektir."

Futbolcumuzun kendisiyle de 2022-2023 sezonundan başlamak üzere 5 sezon için anlaşmaya varılmıştır."

Galatasaray resmi hesabından, 19 yaşındaki futbolcuya 'hoş geldin' mesajı paylaşıldı.

Kazımcan Karataş'ın sözleşme detayları şu şekilde:

400 bin TL imza ücreti

2022-23 - 5.3 milyon TL

2023-24 - 6.7 milyon TL

2024-25 - 7.5 milyon TL

2025-26 - 8.5 milyon TL

2026-27 - 10 milyon TL

Kazımcan Karataş imza sonrası yaptığı açıklamada "4 yıldızlı formayı giymek için sabırsızlanıyorum. Benim tek isteğim Galatasaray'da oynamaktı. Buraya misafir olarak geldiğimde tüylerim diken diken olmuştu. Eminiz ki bu sene inşallah şampiyon olacağız. Umarım bu yol, şampiyonluk yolu olur. Mayıslar bizimdir. Umarım her şey gönlümüzce olur." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN