İşte Fatih Terim'in yeni takımı: 'Komşu'ya gidiyor

İşte Fatih Terim'in yeni takımı: 'Komşu'ya gidiyor

Yunanistan ekibi Panathinaikos, teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim'i getirmeye hazırlanıyor. 70 yaşındaki teknik adamın sözleşme imzalamak için yarın Atina'ya gidecekken, köklü takım ile 1,5 yıllık anlaşmaya varacak. Konuyla ilgili ilk açıklamada bulunan Terim, "Dün geldiler anlaştık. Yarın sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum” dedi.

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos, Türk teknik isimlerden biri olan Fatih Terim ile prensip anlaşmasına vardı.

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran onun ardından 2022 yılından bu yana takım çalıştırmayan teknik isim yarın Atina'ya gidecek. Terim'in Panathinaikos ile 1,5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Tarafların yarın masaya oturarak detaylar üzerinde de el sıkışması ve işi resmiyete dökmesi bekleniyor.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Gazeteci Ertuğrul Özkök'e iddialarla ilgili konuşan Fatih Terim, anlaşmayı doğruladı. Terim, “Evet doğrudur. Dün geldiler anlaştık. Yarın sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum.” dedi.

ATAMAN DA KOMŞUDA

Panathinaikos'un basketbol takımında ise Türk hoca Ergin Ataman görev alıyor.

PANATHINAIKOS'UN LİGDEKİ SON DURUMU NE?

Yunanistan Süper Lig ekiplerinden biri olan Panathinaikos, PAOK'un ardından ligde 15 maç sonunda ikinci sıradaki yerini koruyor. Köklü takımın başında ise yeni sezona kadar sözleşmesi bulunan Ivan Jovanovic bulunuyor.

BİR AYDA ÜÇ DERBİ

Fatih Terim, Panathinaikos'un başına geçmesi halinde sadece ocak ayında üç kez Olympiakos derbisine çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN