Stefan Kuntz, Hamburg'un başına geçecek

Stefan Kuntz, Hamburg'un başına geçecek

Son olarak A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz yeni bir maceraya atılmaya hazırlanıyor. Alman teknik direktör, ülkesinin köklü kulüplerinden Hamburg'un yeni sportif direktörü oldu.

Son olarak Türkiye A Milli Futbol Takımı'nda görev alan ve 8 aydır boşta olan Stefan Kuntz, yeni bir maceraya yelken açmaya hazırlanıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, Almanya'nın köklü kulüplerinden Hamburg'un sportif direktörü oldu.

Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oluyor: Görüşmeyi bizzat açıkladı - TRHaber

61 yaşındaki Stefan Kuntz, Sky DE'ye verdiği demeçte Hamburg ile görüşme halinde olduğunu açıkladı. Anlaşma da kısa süre içinde açıklandı. Stefan Kuntz, Bundesliga 2 ekibi Hamburg'un yeni sportif direktörü oldu.

Bundesliga 2 ekiplerinden Hamburg, 2023-24 sezonunu 58 puanla 4. sırada tamamlamıştı. A Milli Futbol Takımı ile 20 maça çıkan Stefan Kuntz; 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak maç başına 1.95 puan ortalaması yakalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN