Stefan Kuntz: Rakibin oyunundan çok sizin ne yapacağınız önemli

Stefan Kuntz: Rakibin oyunundan çok sizin ne yapacağınız önemli

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Portekiz maçı öncesinde basın toplantısında konuştu ve yarın takımın iyi mücadele edeceğini söyledi.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Portekiz ve Türkiye, yarın 22.45'te karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısına genel değerlendirme ile başlayan Alman çalıştırıcı, "Göreve geldiğimizden beri hem mevcut maçlar, hem geleceğe doğru adımlar için çalışıyoruz. Portekiz karşısında yarın sahada aktif olacağız. Rakibin oyunundan çok sizin ne yapacağınız önemli. Buna göre çalışıyoruz. Rakibin harika oyuncuları var. Bizim de harika oyuncularımız var. Maç planımız olması gerekiyor ve buna göre hareket etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Portekiz karşısında dikkatli ve mücadeleci oyun sergilemeleri gerektiğini ifade eden Stefan Kuntz, "Reaksiyon göstermemiz gerekiyor. Bunun üzerine çalıştık. Futbolda günlük düşünmek lazım. Biraz şans da lazım. Bütün futbolcuların iyi oynaması lazım. Benim daha 8 ayım olmadı. Geçmişte çok fazla yaşamadığımı biliyorsunuz." diye konuştu.

Letonya maçı sonunda ağladığı hatırlatılan Kuntz, "Portekiz'i elersem ağlamayacağım. Ama bunu niye burada sordunuz. Portekiz'de kimse benim ağladığımı bilmiyordu. Ben de sizinle ilgili bir şey öğrenince herkese söyleyeceğim." şeklinde karşılık verdi.

"Takımımız ve savunma oyuncularımız bu zorlu mücadeleye hazır" diyen 59 yaşındaki teknik direktör, "Büyük takımlara karşı mücadele potansiyeli yüksek bir takımımız var."

Eski takım arkadaşları Merih Demiral ve Cristiano Ronaldo hakkında yorumda bulunan Stefan Kuntz, "Merih, Ronaldo'a karşı oynayacağı için çok mutlu ama ona karşı oynamayı da seviyor." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN