Süper Kupa'da İstiklal Marşı provası yapılmış

Dünyanın gündemine oturan Türkiye Supa Kupa olayına dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa finalinde İstiklal Marşı provalarının daha önceden yapıldığı görüntüler yayınlandı.

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa mücadelesi bu yıl Suudi Arabistan'da oynanacaktı. Fakat maç öncesi yaşanan kriz sonrası maç ertelendi.

Karşılaşma öncesi ortaya çıkan görüntülerde maçın oynanacağı stadyumda çekilen prova görüntülerinde de İstiklal Marşı okunduğu görülüyor.

NE OLMUŞTU?

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, maça Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının yer aldığı maç önü formaları ve pankartla çıkmak istedi. Fakat iddialara göre bu talep Suudi Arabistanlı yetkililer tarafından reddedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN