Süper Lig ekibinde maddi sıkıntı! Fransız oyuncu mektup yollayarak takımdan ayrıldı

Süper Lig ekibinde maddi sıkıntı! Fransız oyuncu mektup yollayarak takımdan ayrıldı

Süper Lig ekibi Adana Demirspor forması giyen Andreaw Gravillon, kulübü ile maddi sıkıntılar yaşadığını iddia ederek sözleşmesini feshettiği ileri sürüldü. Fransız futbolcunun avukatı aracılığı ile kulüp yöneticilerine mektup göndererek sözleşmesini feshettiği belirtildi.

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor hakkında son günlerde oyunculara ödeme yapamadığı iddia edildi.

Fransa merkezli L'Equipe'te yer alan habere göre, Akdeniz temsilcisinin, son dönemde oyunculara ödeme yapmakta sorun yaşadığı belirtildi.

SÖZLEŞMESİNİ MEHTUP İLE FESHETTİ İDDİALARI

Adana Demirspor'da forma giyen Andreaw Gravillon'un, ödeme konusunda yaşanan sıkıntılar sonrası avukatı aracılığıyla kulübe mektup göndererek sözleşmesini feshettiğini ilettiği öne sürüldü.

Rusya'dan Spartak Moskova'nın 25 yaşındaki savunma oyuncusu ile ilgilendiği de iddialar arasında bulunuyor.

Adana Demirspor, Gravillon'un sezon başında 2.5 milyon Euro bedelle Reims'tan kadrosuna katmıştı. Gravillon, Adana Demirspor'da 18 maça çıkarken bir kez gol sevinci yaşadı.

MURAT SANCAK İDDİALARI DOĞRULADI

Fransız basınından daha önce de Adana Demirspor'un oyunculara ödeme yapmakta zorlandığı iddiası gelmişti.

Bu iddiaların ardından, Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, "Bazı çıkan haberler ile ilgili bilgilendireyim, maaşlar konusunda sıkıntılar haberleri kısmen doğru. Bu her kulüpte olabilecek konular ama bilinmez Adana Demirspor'da olunca herkes balıklama atlıyor, herkes kendi takımını takip etsin derim. Kulüp kendi imkanlarıyla işini sürdürmeye çalışıyor. Profesyonel olarak, alacaklarda gecikmeler olunca haliyle ödemelerde de gecikme olur, aşılmayacak bir durum değildir" şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN