Süper Lig'de bir ayrılık daha! Resmen açıklandı...

Süper Lig'de bir ayrılık daha! Resmen açıklandı...

Süper Lig'de 28. haftanın başlamasına saatler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı. O takım, teknik adamıyla yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Süper Lig'de 28. hafta heyecanı bu akşam oynanacak Kasımpaşa- Sivasspor karşılaşmasıyla başlayacak. 28. hafta heyecanının başlamasına saatler kala Süper Lig'de bir ayrılık daha yaşandı.

Süper Lig'de kümede kalma savaşı veren Pendikspor, Osman Özköylü ile yaşanan ayrılık sonrasında takımın başına getirilen Portekizli teknik adam Ivo Vieira ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Pendikspor'dan yapılan açıklamada "Teknik Direktörümüz Ivo Vieira ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı Ivo Vieira’a ve teknik ekibine teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Portekizli teknik adam ile ayrılık yaşandığını açıklayan kırmızı-beyazlı ekip, takımın başına İbrahim Üzülmez'in getirildiğini açıkladı.

Pendikspor'dan yapılan açıklamada "Hoş Geldin İbrahim Üzülmez! Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladı. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz." denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN