Süper Lig'de Fatih 'Sultan' Tekke fırtınası! Büyük maçlara damga vurdu! 18 maçta 23 puan...

Süper Lig'de Fatih 'Sultan' Tekke fırtınası! Büyük maçlara damga vurdu! 18 maçta 23 puan...

Ömer Erdoğan ile yaşanan ayrılık sonrasında Alanyaspor'un başına geçen Fatih Tekke, Akdeniz ekibinde özellikle büyük maçlarda elde ettiği başarılı skorlarla Süper Lig'e damga vurdu.

FURKAN UZUN

Trendyol Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasının kapanış karşılaşmasında evinde ağırladığı Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, kümede kalma yolunda önemli bir zafere imza attı. Akdeniz ekibi, tecrübeli teknik adamın göreve gelişi sonrasında elde ettiği galibiyetlere bir yenisini daha ekledi.

Ömer Erdoğan ile yaşanan ayrılık sonrasında 3 Kasım'da Alanyaspor'un başına geçen Fatih Tekke, küme hattında devraldığı takıma bir galibiyet daha kazandırdı.

Alanyaspor'un başına geçtiği günden bu yana aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Fatih Tekke, Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor'u da mağlup etmeyi başardı.

18 MAÇTA 23 PUAN TOPLADI

Fatih Tekke takımın başına geçmeden önce 10 karşılaşmada yalnızca 2 galibiyet alarak 10 puan toplayan Akdeniz temsilcisi, Fatih Tekke'nin takımın başına geçmesiyle birlikte 18 karşılaşmada 5 galibiyet 8 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 23 puan topladı. Son haftalarda çıkışa geçen Akdeniz ekibi, son 4 karşılaşmada 3 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti.

BÜYÜK MAÇLARA DAMGA VURDU

Akdeniz ekibi Fatih Tekke yönetiminde 26 gol kaydederken kalesinde ise 28 gol gördü. Tecrübeli teknik adam Akdeniz ekibine imza attığı günden bu yana büyük maçlarda başarılı bir performans ortaya koydu.

Deplasmanda Galatasaray'a 4-0 kaybeden Alanyaspor, İstanbul'da Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ederken Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Akdeniz ekibi son olarak bu akşam evinde ağırladığı Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti ve puanını 33'e yükseltti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN