Süper Lig'de sezonun oyuncusu yuvadan uçuyor! Fransız devine imza atacak...

Süper Lig'de sezonun oyuncusu yuvadan uçuyor! Fransız devine imza atacak...

Bu sezon ortaya koyduğu performansla Süper Lig'e damga vuran yıldız oyuncu, yuvadan uçuyor. Yıldız golcünün Fransız ekibine transfer olacağı öne sürüldü.

Trendyol Süper Lig'de son haftalara girilirken sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Süper Lig'de sezonun yıldız ismi yuvadan uçuyor. Golcü oyuncunun Fransız ekibine imza atacağı iddia edildi.

Fatih Tekke yönetiminde bu sezon aldığı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Alanyaspor'un yıldız ismi yuvadan uçuyor. Akdeniz ekibinin yeni takımı şimdiden belli oldu.

Fanatik'in Fransız basınından aktardığı habere göre; Bu sezon Akdeniz ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Oğuz Aydın, yuvadan uçuyor. Fransız ekibi Nice'nin 23 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgilendiği öne sürüldü.

Daha önce Alanyaspor'u çalıştıran Francesco Farioli'nin Fransız ekibini çalıştırıyor olmasının bu transfer için avantaj yarattığı öne sürüldü.Oğuz Aydın - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 2,3 milyon euro olan 23 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Alanyasppor forması altında 37 karşılaşmada görev alırken 12 gol 8 asiste imza attı. 23 yaşındaki yıldız golcünün sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu sezon ortaya koyduğu performansla sezona damga vuran genç golcünün Avrupa'ya transfer olmaya sıcak baktığı ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN