Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi: O teknik direktör ile yollar ayrıldı!

Süper Lig'de sürpriz ayrılık! Bir dönem sona erdi: O teknik direktör ile yollar ayrıldı!

29. hafta heyecanı yaşanan Süper Lig'de bir teknik adamla daha yollar resmen ayrıldı. O takım, ayrılığı resmen duyurdu.

Nefes kesen şampiyonluk yarışının yaşandığı Süper Lig'de bitime her geçen hafta yaklaşılırken sürpriz bir ayrılık yaşandı. Süper Lig'de bir dönem resmen sona erdi.

Kümede kalma savaşı veren Fatih Karagümrük, dün akşam deplasmanda Trabzonspor'un konuğu oldu. Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında bordo-mavili ekibe 5-1 mağlup olarak ağır yara alan İstanbul ekibi, karşılaşmanın ardından Gürcü teknik adam Şota Arveladze ile yollarını ayırdı.

Karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıklayan tecrübeli teknik adam, "Burada oynamak her zaman zordur. Maça iyi başladık ama kötü bitirdik. İyi başlamak işe yaramıyor. Burada hedefim bu değildi. Bu zor deplasmana güvenerek geldik. İyi bir hafta da geçirmiştik ama sahada her şey değişik oluyor. Bu kadro burada olmamalı. Bu oyunculardan daha fazla beklenti var. Ben de fazlasını bekliyordum" açıklamasında bulundu.

Şota Arveladze: ”Sonuç çok kötü” - EtikHaber

Bu sezon Karagümrük'üün başında 17 karşılaşmada görev alan 51 yaşındaki teknik adam bu karşılaşmalarda 6 galibiyet 3 beraberlik ve 8 yenilgi elde etti.

Kümede kalma savaşı veren İstanbul ekibi, topladığı 29 puanla 17. sırada yer alıyor. Kırmızı-siyahlı ekip, gelecek hafta evinde Konyaspor'u konuk edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN