Süper Lig'de sürpriz ayrılık! O teknik adamın görevine son verildi...

Süper Lig'de sürpriz  ayrılık! O teknik adamın görevine son verildi...

20. hafta heyecanı yarın başlayacak olan Süper Lig'de bir ayrılık daha yaşandı. Ayrılığın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de 20. hafta, yarın oynanacak Kasımpaşa- Hatayspor karşılaşmasıyla başlayacak. 20. haftanın başlamasına saatler kala Süper Lig'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Süper Lig'de Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, ya Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, Tolunay Kafkas, Şenol Güneş, Nenad Bjelica, Osman Özköylü, Aleksandar Stanojevic, Ömer Erdoğan, Burak Yılmaz, Kemal Özdeş, Patrick Kluivert, Alparslan Erdem, Rıza Çalımbay, Servet Çetin, Nuri Şahin ve Hakan Keleş'in ardından bir teknik adamla daha yollar resmen ayrıldı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Kümede kalma savaşı veren İstanbulspor, genç teknik adam Hakan Yakın ile yollarını ayırdı. Sarı-siyahlı ekibin, Hakan Yakın'ın sözleşmesini bugün feshedeceği belirtildi.Hakan Yakın: Bu maçı kazanmayı çok istedik - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Hakan Yakın ile yolları resmen ayırması beklenen İstanbulspor'un yeni patronu ise şimdiden belli oldu. İstanbul ekibi, takımı Süper Lig'e taşıyan Osman Zeki Korkmaz ile çalışma kararı aldı. Sarı-siyahlı ekibin Korkmaz ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN