Süper Lig'e kariyer rekoru kıran yıldız için Montella'ya ağzına geleni söyledi: Yazıklar olsun hocam

Süper Lig'e kariyer rekoru kıran yıldız için Montella'ya ağzına geleni söyledi: Yazıklar olsun hocam

(Spor Haberleri...) Macaristan-Türkiye maçından sonra SkySpor kanalında yaptığı açıklamalarla büyük dikkat çeken Batuhan Karadeniz, Semih Kılıçsoy krizinin perde arkasını araladı. Karadeniz'in 'Mehmet Büyükekşi ve danışmalarını tebrik ediyorum. Trabzonspor-Fenerbahçe maçının olayları unutulsun diye iyibir plan yapmışlar' sözleri adeta bomba etkisi yarattı.

Macaristan ile oynanan hazırlık maçından önce Semih Kılıçsoy krizi yaşayan Milli Takım'da Montella'ya olan öfke devam ederken, ünlü yorumcu Batuhan Karadeniz'in faturayı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye kesmesi dikkatlerden kaçmadı. İşte Karadeniz'in açıklamaları...

MONTELLA SAMET AKAYDIN KONUSUNDA HATALI

Adana Demirspor'dan vefan var diye Samet Akaydın bu takımda oynamaz, nitekim yenen golde Samet'in hatası çok büyük. A Milli Takımın yeri vefa yeri değil, o zaman Cenk Tosun'u da getirin forvet oynatın. Ben milli takımın oynadığı futbolu çok beğendim ama kadro tercihlerinde Montella'nın bazı 'vefa' problemleri var.

ARDA GÜLER'İ OYNAT MONTELLA

Sen Semih Kılıçsoy'u milli takıma çağırıyorsun antrenmana çıkarmıyorsun. Kapalı savunmaları nasıl açabilirsin? Uzaktan şutla. Baktığın zaman Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, İrfan Can bun yapardı son 15 dakika İrfan'ı içeri atabilirdi Montella. Arda Güler konusunda da bazı eleştirilerim olacak Montella'ya. Zaten kendi takımında fazla süre alamıyor, Arda'yı oynatman lazımdı hocam.

HAKAN ÇALHANOĞLU NECİP UYSAL GİBİ

Ferdi Kadıoğlu eğer varsa sağlıklıysa sağ bekte Ferdi oynayacaktır. Oynat Merih'i izleyelim Montella hocam, Samet Akaydın'ı izleyeceğimize... Hakan Çalhanoğlu'nun milli takımdaki performansı Necip Uysal'ın Beşiktaş'ta gösterdiği performansın aynısı. İtalya'da toplara mermi gibi vuran Hakan milli takımda bisküvi kıramaz.

SEMİH KILIÇSOY'U ÜMİT MİLLİ TAKIMA GÖNDERİP OLAYLI DERBİYİ UNUTTURDULAR

Semih Kılıçsoy'u kadrodan kesmelerinin sebebi Fenerbahçe-Trabzonspor kaosunun üstünü kapatmak içindi. Şimdi bakın bakalım kim olaylı maçı konuşuyor? Mehmet Büyükekşi'nin danışmanlarını tebrik ediyorum şu olayı patlatıp olaylı derbinin üstünü kapattılar. Enes'in oynadığı takımda Semih nasıl oynamaz? Orkun Benfica'da kadro dışı Semih tek başına Beşiktaş'ı kurtarıyor, Semih kadroda yok. Semih'i antrenmana çıkarmamak ne demek, İngiliz vatandaşı mı bu?

Montella'nın yaptığı büyük ayıp. Taktik antrenmanı yapıyorsun Semih gibi bir golcüye kale arkasında top mu sektiriyorsunuz? Beşiktaş camiası milli takım konularında 30 yıldır hep mağdur olmuştur.

Aytaç Kara Süper Lig'in istatistik konusunda en iyi orta sahalarında biri. Aytaç'ın tek suçu üç büyüklerde oynamamak mı? Aytaç Kara maçı izlerken 'yazıklar olsun Montella benim hakkımı yedi?' demiyor mudur?

Süper Lig'de 30 maçta 12 gol 4 asist yaparak kariyer rekoru kıran Aytaç Kara kendi mevkisinde oynayan orta sahalar içerisinde en fazla gol atan futbolcu olarak unvanını koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN