Süper Lig'in devleri, Oğuz Aydın için rekabet halinde

Süper Lig'in devleri, Oğuz Aydın için rekabet halinde

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonuna damga vuran isimlerden birisi de Oğuz Aydın oldu. Trabzonspor, genç yıldız adayını kadrosuna katmak için harekete geçti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Oğuz Aydın, Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonuna damga vuran isimler arasında yer aldı. Alanyaspor'un 23 yaşındaki yeteneği, Süper Lig devlerini şimdiden peşine takmayı başardı.

oguz-aydin-alanyaspor-training-21-22-1648642314-82928.jpg

Vincenzo Montella tarafından Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın kadrosuna seçilen Oğuz Aydın, Süper Lig devlerinin radarına girmiş durumda. Galatasaray'ın bir süredir transfer listesinde yer alan Oğuz'u, Fenerbahçe de transfer etmek istiyor. Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçeli kurmayların Alanyalı yöneticiler ile birlikte oyuncunun menajeriyle de temasa geçtiği belirtildi. Öte yandan Kuzey Anadolu sitesinde yer alan habere göre; Fatih Tekke’nin en önemli kozlarından 23 yaşındaki futbolcu Oğuz Aydın'ın Trabzonspor’un da listesinde olduğu belirtildi.

Alanyaspor forması altında bu sezon 31 maçta sahaya çıkan Oğuz Aydın, 8 gol attı ve 5 asist yaptı. Oğuz'un sezon sonunda Alanyaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN