Süper Lig'in eski gol kralı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'a 17 milyon euroluk gol makinesi...

Süper Lig'in eski gol kralı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'a 17 milyon euroluk gol makinesi...

Devre arasında takıma katılan Carlos Vinicius'un beklentilerin altında kalması nedeniyle yeni bir golcü arayışına başlayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Süper Lig'in eski gol kralını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, bir yandan da sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı. Bu doğrultuda hücum hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'in eski gol kralına kancayı taktı. Aslan, 17 milyon euroluk golcünün transferi için düğmeye bastı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, yeni sezonda hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Kış transfer döneminde takıma katılan Carlos Vinicius'un beklentilerin altında kalması sonrasında golcü arayışlarına başlayan Galatasaray, gözünü Süper Lig'in eski gol kralına dikti.

Fanatik'in haberine göre; Arjantinli süper yıldız Icardi ile forma rekabetine girebilecek golcü arayışında olan Süper Lig'in son şampiyonu, 2020-2021 sezonunda Hatayspor forması altında kaydettiği 22 gol ile Süper Lig'de gol krallığı yaşayan 27 yaşındaki Gabonlu golcü Aaron Boupendza'yı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Aaron Boupendza'nın yeni takımı belli oldu | Goal.com Türkçe

Bu sezon başında Suudi Arabistan temsilcisi Al-Shabab ile yollarını ayırarak 6.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında MLS ekibi FC Cincinnati'ye transfer olan Gabonlu golcü, yeni takımında 26 karşılaşmada görev alırken bu müsabakalarda 8 gol 4 asiste imza attı.

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon euro olan yıldız golcü için bugüne dek toplamda 17,75 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Gabonlu golcünün sarı-kırmızılı takıma transfer olmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN