Tadic Beşiktaş'a meydan okudu! "Beşiktaş'ı yenip galibiyet serisini sürdüreceğiz"

Fenerbahçe’nin Sırp futbolcusu Dusan Tadic, derbi maçlardaki motivasyonunu, "Bir arkadaşım ’Derbi maçlarda göz rengin bile değişiyor’ demişti" diyerek açıkladı. Tadic, Siyah-Beyazlılar karşısında 3 puan alarak, galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe’nin Sırp futbolcusu Dusan Tadic, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında oynayacakları Beşiktaş derbisi öncesinde Can Bartu Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş derbisinden 3 puan almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Tadic, "Son maçta güzel bir zafer aldık. Oynadığımız son maçtan sonra Beşiktaş derbisine hazırlanma için birkaç günümüz var. İyi şekilde hazırlıklara devam ediyoruz. İyi çalışıyoruz. Neler yapmamız gerektiği konusunda rakibi nasıl mağlup ederiz, bunların çalışmalarını sürdürüyoruz. Camia için önemli maç. Hem oynamak hem izlemek keyifli olacak. 3 puan için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız" şeklinde konuştu.

tadic.jpg

"BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE GALİBİYET ALIP GALİBİYETLER SERİSİNE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Beşiktaş derbisinde 3 puan alıp, galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini dile getiren 35 yaşındaki futbolcu, "O dönemde gerçekten iyi ivmemiz vardı, çok iyi futbol oynadık. Formumuz artıyordu ama sakatlıklar söz konusu oldu. Aynı pozisyonda birçok sakat oyuncumuz oldu. Bu da bizim seviyemizi düşürdü. Mazeret sunacak değiliz ama bu da bir gerçek ki takım içinde oynayanlardan bazıları sakatlandığında kendi ritmini ortaya koyma konusunda aksaklıklar olabiliyor. Sivas maçında iyi galibiyet aldık. Cumartesi Beşiktaş’a karşı galibiyet almak istiyor ve galibiyet serileri yakalayıp böyle devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

tadic3.jpg

"BİR ARKADAŞIM ’DERBİ MAÇLARINDA GÖZ RENGİN BİLE DEĞİŞİYOR’ DEMİŞTİ"

Dusan Tadic, derbi maçlarında ekstra motive olduğunu vurgulayarak, "Kariyerimde çok iyi derbiler oynadım. Bu maçlarda ekstra motivasyona sahip oluyorsunuz. Bir arkadaşım bana, ’Derbi maçlarında senin göz rengin bile değişiyor, o kadar motive oluyorsun’ demişti. Bu tip maçlarda çok efor göstermek gerekiyor. Sadece camia için değil, taraftarlar için de çok önemli. Bizler sahada olduğumuz sürece en iyisini ortaya koymak gerekiyor. Derbiler dışındaki maçlar da çok önemli ama derbilerde ekstra motivasyonu gösterebiliyorsunuz" diye konuştu.

tadic4.jpg

"İYİ PERFORMANS ORTAYA KOYMAK İSTİYORUZ"

Tadic, siyah-beyazlılar karşısında iyi bir performans ortaya koymak istediklerinin altını çizerek, "Elbette cumartesi önemli maç ama önemli olan o maça kadar yaptıklarınız, nasıl hazırlandığımız. Bu tip maçlarda iyi şekilde hazırlanmanız gerekiyor. Cumartesi günü bu planları göstereceğimiz gün. Önemli olan nasıl hazırlandığınız. Bunlar önemli şeyler. Gerekli olan şeyleri sahada göstermek istiyoruz takım olarak. İyi şekilde hazırlanacağız. Hem aklen hem zihnen iyi performans ortaya koymak istiyoruz. İyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

tadic2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN