Tadic Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Tadic Fenerbahçe'ye veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı...

Sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Tadic, sezon sonunda sarı-lacivertli ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Sırp golcünün yeni takımı herkesi şaşırttı.

Geçen hafta deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'u 2-3 mağlup ederek şampiyonluk yolunda altın değerinde bir üç puan kazanan Fenerbahçe, sezon sonunda Sırp yıldızı Dusan Tadic ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Sırp golcünün yeni takımı herkesi şaşırttı.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'ı reddederek Fenerbahçe'ye imza atan Dusan Tadic, özellikle sezon ilk haftalarına damga vurdu. Sezon başında sarı-lacivertli ekibin attığı pek çok gole imzasını atan Sırp yıldız, sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Kanarya'nın Sırp yıldızı Tadic, sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda edecek. Sarı-lacivertli ekibin golcü isminin bir Çin ekibi ile anlaşmaya vardığı, resmi imzaların ise sezon sonunda atılacağı öne sürüldü.

Sırp yıldızın Fenerbahçe ile bir yıl daha sözleşmesinin bulunduğu belirtilirken sarı-lacivertli ekibin, yüksek maaşından dolayı herhangi bir bonservis talebinde bulunmadan Tadic'in ayrılığına onay verebileceği iddia edildi.

Bu sezon Fenerbahçe forması altında tüm kulvarlarda toplamda 46 karşılaşmada görev alan Tadic, takımına 13 gol 13 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN