Talisca Arabistan'da kalıyor

Talisca Arabistan'da kalıyor

Türkiye'de gösterdiği performansla futbol severlerin en beğendiği isimlerden biri olan Anderson Talisca transfer döneminde Türk takımlarıyla sık sık anıldı. Arabistan'da kalan Brezilyalı son kararını verdi.

Türkiye'de gösterdiği performansla futbolseverlerin aklında yer edinmeyi başaran Brezilyalı on numara, transfer döneminde hem Beşiktaş hem de Galatasaray'la görüşmeler gerçekleştirdi.

talisca1.jpg

İki sezon Siyah-Beyazlı formayı terleten Talisca, 80 karşılaşmaya çıkarken 37 gol 14 asist yapmıştı. Beşiktaş'tan önce Çin'e sonradan da Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan golcü on numara Arabistan'da gösterdiği performansla beğeni topladı.

talisca2.jpg

Al Nassr'ın bu sezon takımdan ayrılmasına onay verdiği Talisca transfer döneminde önce Beşiktaş sonra da Galatasaray'la görüşmeler gerçekleştirmişti. Arabistan kaynaklarından alınan bilgilere göre Talisca kariyerine yine Arabistan'da devam edecek. Al Duhail'den teklif alan oyuncu bu teklifi kabul ederek Arap Yarım Ada'sında kalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN