Talisca Süper Lig'e geri dönüyor! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Talisca Süper Lig'e geri dönüyor! Yeni durağı herkesi şaşırttı...

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr formasını terleten Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın yeni durağının neresi olacağı hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

2021 yılından bu yana Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr formasını terleten Brezilyalı süper yıldız Anderson Talisca'nın yeni durağı belli oldu. 30 yaşındaki golcü futbolcunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

2021 yılının yaz transfer döneminde 9 milyon euro karşılığında Çin ekibi Guangzhou'dan ayrılarak Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olan Talisca, sezon sonunda Arap ekibiyle yollarını ayıracağı iddia edildi.

30 yaşındaki yıldız oyuncunun yeni durağının hangi takım olacağı şimdiden merak konusu olurken sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş, Brezilyalı eski yıldızı Anderson Talisca'yı kadrosuna katma kararı aldı. 2026 yılında Al-Nassr ile sözleşmesi bitecek olan Talisca'nın Beşiktaş formasıyla Süper Lig'e yeniden imza atacağı öne sürüldü.

Golcü futbolcunun sezon sonunda Arap ekibiyle yollarını ayıracağı iddia edildi. Siyah-beyazlı ekibin başkanı Hasan Arat'ın Arap ekibi yetkilileriyle olan iyi ilişkilerinin bu transfer için avantaj oluşturduğu iddia edildi.

Bu sezon Arap ekibinde 23 karşılaşmada görev alan Brezilyalı golcü, bu karşılaşmalarda takımına 23 gol 4 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız golcü için bugüne dek toplamda 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş formasını terleten golcü futbolcu, siyah-beyazlı forma altında 80 maçta görev alırken takımına 37 gol 14 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN