TFF Başkanı Büyükekşi Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadyumu resmen açıkladı! 'Yeni bir başlangıç olmasını istiyoruz'

TFF Başkanı Büyükekşi Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadyumu resmen açıkladı! 'Yeni bir başlangıç olmasını istiyoruz'

Süper Lig'de beklentilerin altında kalan Trabzonspor ile Beşiktaş, 23 Mayıs'ta Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek. TFF Başkanı Büyükekşi dev finalin hangi stadyumda oynanacağını resmen açıkladı.

23 Mayıs'ta Trabzonspor ile Beşiktaş'ın şampiyonluk için karşı karşıya geleceği Türkiye Kupası final karşılaşmasına ev sahipliği yapacak stadyum belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, finale ev sahipliği yapacak stadyumu resmen açıkladı.

Son olarak 1989-90 sezonunda Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Beşiktaş, 23 Mayıs Perşembe akşamı, 34 yıl aradan sonra finalde birbirlerine rakip olacak.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, dev karşılaşmanın hangi stadyumda oynanacağını resmen açıkladı. Başkan Büyükekşi, final karşılaşmasının Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacağını açıkladı. Büyükekşi, açıklamasında "Çok güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantı neticesinde Beşiktaş ve Trabzonspor'un başkanları ortak kararla İstanbul'da finali Olimpiyat Stadyumu'nda oynanmasına karar verdik. Bu maçın yeni bir başlangıç olmasını istiyoruz. Futbolun, dostluk ve kardeşlik olduğunu, fair-play çerçevesinde gerçekleşmesi gerektiği konusunda iki kulübümüz mutabık." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın başlangıç saati ise henüz açıklanmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN