TFF, depremzede takıma sahip çıkmadı: Tarihe geçecek görüntüler! Süper Lig ekibinin oyuncuları evlerine taksi ile gitti...

TFF, depremzede takıma sahip çıkmadı: Tarihe geçecek görüntüler! Süper Lig ekibinin oyuncuları evlerine taksi ile gitti...

TFF'nin haciz gönderdiği Hatayspor'un futbolcuları, dün akşam 2-2 sona eren Beşiktaş maçının ardından evlerine taksi ile gitti. Kabataş'ta taksi bekleyen futbolcuların görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dün akşam oynanan ve 2-2 sona eren Beşiktaş-Hatayspor karşılaşmasında yaşananlar sosyal medyanın gündemine döndü. Zorlu karşılaşmadan bir puanla ayrılan bordo-beyazlı ekibin oyuncuları, evlerine taksi ile gitti.

Kümede kalma savaşı veren Hatayspor, dün akşam İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaştı. Bordo-beyazlı ekip, kümede kalma yolunda kritik bir puanı elde ederken maçın ardından yaşananlar herkesi hayrete düşürdü.

Karar Spor Müdürü Oğulcan Çoksayar'ın haberine göre; Bordo-beyazlı ekibin oyuncuları, 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından Kabataş'a yürüyerek taksi ile evlere dağıldı. Futbolcuların taksi beklediği o anlar kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

TFF HACİZ GÖNDERMİŞTİ

TFF'nin, depremden en çok zarar gören takımların başında gelen Hatayspor'a sahip çıkmaması futbolseverlerin tepkisini topladı.

Geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen depremde binlerce insanın hayatını kaybettiği Hatay'da, Hatayspor'a ait tesisler kullanılamaz hale gelmişti. Tesisleri kullanılamaz hale gelen bordo-beyazlı ekip, sonun bir kısmında TFF Riva Tesisleri'nde kamp yapmış ve TFF, konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor'a haciz göndermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN