TFF resmen açıkladı! Süper Kupa finalinin yeri ve tarihi belli oldu

TFF resmen açıkladı! Süper Kupa finalinin yeri ve tarihi belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği TFF Süper Kupa karşılaşmasının oynanacağı tarih ve stadyum resmen açıklandı.

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa karşılaşmasının yeri ve zamanı belli oldu. 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan ancak organizasyonda yaşanan aksaklıklar nedeniyle iptal edilen Süper Kupa karşılaşmasında düğüm çözüldü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya geleceği Süper Kupa müsabakasının oynanacağı stadyumu ve tarihi resmen açıklayarak bir süredir belirsizliğini koruyan Süper Kupa konusunda düğümü çözdü.

TFF'den yapılan açıklamada Süper Kupa karşılaşmasının 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacağı duyuruldu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. kulüpleri arasında, 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN