TFF ve Kulüpler Birliği olağanüstü toplanıyor

TFF ve Kulüpler Birliği olağanüstü toplanıyor

TFF, Kulüpler Birliği ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk futbolunda son günlerde meydana gelen olaylar nedeniyle olağanüstü toplanma kararı aldı. Toplantının başlıca maddeleri arasında Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e maç sonrası yumruk atması ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun takımı sahadan çekmesi olacak.

Türk futbolunda son günlerde yaşanan olaylar nedeniyle TFF ve Kulüpler Birliği olağanüstü toplanma kararı aldı. Gerçekleşecek toplantıya Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ta katılıyor.

Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e maç sonrası yumruk atması hem ülke hem de uluslararası basında büyük yankı uyandırmıştı.

SON GÜNLERDE YEŞİL SAHADA YAŞANANLAR KONUŞULACAK

Yaşanan bu olaydan kısa bir süre sonrada İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor maçında takımı sahadan çekmişti.

Tüm bu gelişmeler sonrası Kulüpler Birliği Vakfı toplanma kararı aldı. Kulüpler Birliği bugün saat 14:30'da Ali Koç başkanlığında Riva'da bir araya gelecek.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da Riva'da gerçekleştirilecek toplantıya katılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN