TFF'den Fenerbahçe'ye kötü haber: Kanarya'ya şampiyonluk yolunda ağır darbe! O isimler ceza alacak...

TFF'den Fenerbahçe'ye kötü haber: Kanarya'ya şampiyonluk yolunda ağır darbe! O isimler ceza alacak...

Pazar akşamı Trabzon'da yaşanan olaylar sonrasında ligden çekilmeyi düşünen Fenerbahçe'ye TFF'den kötü haber geldi. TFF'den alınan kötü haber sonrasında sarı-lacivertli ekipte moraller adeta altüst oldu.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Trabzonspor'u 2-3 mağlup eden Fenerbahçe'ye Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) kötü haber geldi. 2013-2014 sezonundan bu yana özlemini çektiği Süper Lig şampiyonluğuna bu sezon ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, TFF'den gelen kötü haber karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığına göre; TFF Hukuk Müşavirliği'nin PFDK sevklerini kısa sürede açıklayacak.

Osayi Samuel'in o fotoğrafı tişört oldu: Satışa çıkarıldı

Fenerbahçe'de sahaya giren ve güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen bordo-mavili taraftarı darp eden Oosterwolde, Osayi, Batshuayi ve İrfan Can Eğribayat PFDK’ya sevk edileceği öğrenildi.

Sarı-lacivertli ekibin, söz konusu oyuncuların nefsi müdafaa yaptığını açıklamak için savunma gerçekleştirecek.

Özellikle yerde yatan bir taraftarın kafasına tekme atan Oosterwolde ile sahaya giren birçok taraftara yumruk atan Osayi'nin ve bordo-mavili taraftarları tahrik eden hareketlere imza atan İrfan Can Eğribayat'ın ağır bir ceza alması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN