TFF'nin PFDK sevklerinde sürpriz gelişme

TFF'nin PFDK sevklerinde sürpriz gelişme

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Hukuk ve Disiplin kurullarına çevrildi. Söz konusu sevklerde sürpriz bir gelişme yaşandı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Spor kamuoyu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanılan olayları konuşmaya devam ediyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor ve Fenerbahçe'den açıklamalar peş peşe gelirken; gözler Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Hukuk ve Disiplin kurullarına çevrildi. Hukuk Kurulu'nun yapacağı sevkler sonrasında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) gerekli cezaları verecek.

NTV'den Gürkan Ak'ın haberine göre; kapsamlı incelemenin devam etmesi açısından Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili PFDK sevkleri bugün açıklanmayacak. Hürriyet'in haberine göreyse; TFF'den üst düzey bir yetkili, konuyla ilgili "Henüz çok erken, tüm görüntüler ve bilgiler elimize ulaşınca gerekli karar alınacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN