Tottenham'dan Szymanski için dev teklif

Tottenham'dan Szymanski için dev teklif

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'nin, yıldız isimlerine teklif yağıyor. Tottenham, göstermiş olduğu performansla herkesi kendisine hayran bırakan Sebastian Szymanski için kesenin ağzını açtı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile birlikte amansız bir şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, ara transfer döneminde yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Kadrosunu Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Çağlar Söyüncü ile güçlendiren Kanarya'nın, mevcut yıldızlarına da teklif yağıyor.

Polonya basınından Przeglad Sportowy’nin haberine göre; İngiltere Premier Lig temsilcisi Tottenham, Sebastian Szymanski için kesenin ağzını açtı. İngiliz temsilcisinin, Szymanski için Fenerbahçe'ye 35 milyon euro teklif edildiği iddia edildi. Ancak Kanarya, yıldız orta sahası için 50 milyon euro talep ediyor.

Sezon başında Dinamo Moskova'dan 9 milyon euroluk bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan 24 yaşındaki yıldız, çıktığı 35 maçta 12 gol atıp, 14 de asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN