Trabzon'da toplu taşımada "o sene, bu sene" sürprizi

Spor Toto Süper Lig'de 67 puanla şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Trabzonspor'a destek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentteki halk otobüslerinde farklı bir uygulamaya imza attı. Uygulama kapsamında halk otobüslerinde bulunan kart okuma cihazına otobüs kartlarını okutan vatandaşlar, "o sene, bu sene" sözleriyle karşılaşıyorlar

Trabzon'da toplu taşıma araçlarına binenler, "o sene, bu sene" sözleriyle karşılanıyor

Trabzon'da belediyeye ait toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlar, otobüse kartlarını okuttuklarında "O sene bu sene" sözleri karşılanıyorlar.

Bordo-mavili takımın Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Göztepe'yi konuk edeceği karşılaşma nedeniyle bugün faaliyete geçirilen uygulama, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Spor Toto Süper Lig’in bitimine 10 hafta kala 67 puanla rakiplerinden açık ara farkla lider olan Trabzonspor’un erken gelecek şampiyonluğun hazırlığı tüm kentte yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde trafik ışıklarına ‘o sene bu sene’ sloganını yazdıran ve kupa çıkartması yapıştıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şampiyonluğun parolası olan sözü bu kez belediyeye ait otobüslere taşıdı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Bayraktar, şampiyonluk süreciyle ilgili başka çalışmalarının olacağını söyledi.

İlk çalışmayı trafik ışıklarında hayata geçirdiklerini hatırlatan Bayraktar, "O uygulama farklı olmuş ve ses getirmişti. Şimdi de otobüslerde bir uygulamayı hayata geçirdik. Vatandaşların kartlarını okutunca duydukları sesin ardından yüzlerindeki tebessüm bizi mutlu ediyor. İnsanlar zaten Trabzonspor'la ilgili bir şey duyunca moral olarak yükseliyor. İnşallah ilerleyen zamanda farklı sürprizlerimiz olacak." diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Ses hoşunuza gitti diye tekrar tekrar okutmayın lütfen. O SENE BU SENE…'' ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN