Trabzonspor Abdullah Avcı ile iç sahada yokları oynuyor! 7 maçta 10 puan...

Trabzonspor Abdullah Avcı ile iç sahada yokları oynuyor! 7 maçta 10 puan...

Süper Lig'de son 5 karşılaşmada 4 yenilgi alan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile iç sahada yokları oynuyor. Fırtına, Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana iç sahada en az puan toplayan 5 takımdan biri olurken kalesinde en çok gol gören 4 takımdan biri oldu. Fırtına, bununla beraber iç sahada en az gol atan 5 takımdan biri oldu.

FURKAN UZUN

Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında dış sahada alınan Adana Demirspor yenilgisi sonrasında Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yollarını ayıran Trabzonspor, Abdullah Avcı ile beklentilerin altında kaldı. Fırına, özellikle iç sahada yokları oynayarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Abdullah Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana Süper Lig'de iç sahada 7 karşılaşmaya çıkan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Bordo-mavili ekip, Abdullah Avcı yönetiminde iç sahada topladığı 10 puanla tecrübeli teknik adamın göreve geldiği günden bu yana olan iç saha puan durumunda 16. sırada yer aldı.

Avcı yönetiminde iç sahada rakip filelere sadece 9 gol kaydeden Trabzonspor, kalesinde ise 12 gol gördü.

Bordo-mavili ekip, Avcı yönetiminde iç sahada 9 gol kaydederken tecrübeli teknik adamın göreve geldiği günden bu yana iç sahada en az gol atan 5 takımdan biri oldu.

Abdullah Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana Süper Lig'de iç saha puan durumu

ic.jpg

Avcı yönetiminde iç sahada kalesinde 12 gol gören Karadeniz ekibi defansif anlamda da beklentilerin altında kaldı. Fırtına, Avcı yönetiminde iç sahada kalesinde gördüğü 12 gol ile tecrübeli teknik adamın göreve geldiği günden bu yana olan iç saha puan durumunda en çok gol yiyen 4 takımdan biri oldu.

Avcı yönetiminde deplasmanda 9 karşılaşmaya çıkan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 4 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 15 puan topladı ve Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana olan dış saha puan durumunda 22 puanla lider Fenerbahçe'nin arkasında ikinci sırada yer aldı.

Abdullah Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana Süper Lig'de dış saha puan durumu

dis.jpg

Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana olan genel puan durumunda ise 25 puan toplayarak 6. sırada yer aldı.

Abdullah Avcı'nın göreve geldiği günden bu yana Süper Lig'de genel puan durumu

genel.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN