Trabzonspor ilk bombayı patlattı! Fırtına'ya forvet gibi savunmacı: 18 gol 76 asist...

Trabzonspor ilk bombayı patlattı! Fırtına'ya forvet gibi savunmacı: 18 gol 76 asist...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, transfer operasyonuna şimdiden başladı. Fırtına, ilk transferini büyük oranda tamamladı.

Pazar akşamı evinde ezeli rakibi Trabzonspor'u konuk edecek Trabzonspor, gelecek sezonun transfer operasyonuna şimdiden başladı. Bordo-mavili ekip, ilk transferinde mutlu sona ulaştı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Pazar akşamı evinde ağırlayacağı ezeli rakibi Fenerbahçe'ni yenmenin planlarını yapan bordo-mavili ekip, gelecek sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Gelecek sezon şampiyonluk yarışı vermeyi hedefleyen Trabzonspor, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer operasyonuna başladı. Karadeniz ekibi, ilk transferinde mutlu sona ulaştı.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Bordo-mavili ekip, sezon sonunda İskoç devi Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona erecek olan 31 yaşındaki Hırvat savunma oyuncusu Borna Barisic ile görüşmelere başladı.

Hırvat futbolcunun Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı öne sürülürken tecrübeli savunma oyuncusunun menajerinin ilerleyen günlerde Türkiye'ye geleceği ve bordo-mavili yöneticilerle masaya oturacağı öne sürüldü. Bordo-mavili ekibin, transferi tamamlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olan Hırvat sol bek bu, bu sezon İskoç ekibinde 29 maçta görev alırken takımına 1 gol 6 asistlik katkı sundu. Barisic, futbol hayatı boyunca ise toplamda 375 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 18 gol 78 asiste imza attı.

Tecrübeli savunma oyuncusu, Hırvatistan formasını ise 35 maçta terleterek 1 gol 3 asiste imza attı.Borna Barisic - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN