Trabzonspor muradına erdi: Fransa'nın yeni Patrick Vieira'sı imzayı attı! 10 yıl sonra ilk kez...

Trabzonspor muradına erdi: Fransa'nın yeni Patrick Vieira'sı imzayı attı! 10 yıl sonra ilk kez...

Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, uzun süredir kadrosuna katmak için çalışmalar yürüttüğü transferi tamamladı. Fırtına muradına erdi. Karadeniz ekibi transferde 10 yıl aradan sonra bir ilke imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'yı 1-5 ile geçerek milli araya moralle giren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili takım, bir süredir transfer görüşmelerinde bulunduğu Fransa'nın yeni Patrick Vieira'sını kadrosuna kattı. Karadeniz ekibi bu transferle 10 yıl aradan sonra bir ilke imza atmış oldu.

Bu sezon Süper Lig'e Antalyaspor galibiyeti ile başlayan ancak daha sonrasında Galatasaray ve Rizespor'a mağlup olan, son olarak ise deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-5 ile geçen Trabzonspor, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Transfer çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica yönetiminde sürdürerek Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan bordo-mavili ekip, transfer sezonunun başından bu yana kadrosuna katmak için çaba harcadığı Fransız orta saha oyuncusu Batista Mendy ile her konuda anlaşma sağladı.

Fransız temsilcisi Angers formasını terleten 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Batista Mendy transferi için ilk olarak Angers ile anlaşan bordo-mavili ekip, Fransız oyuncu ile yapılan görüşmelerde de mutlu sona ulaştı.

Geçen sezon Fransa Ligue 1'de 35 maça çıkan Mendy, bu sezon ise Ligue 2'ye düşen Angers'te 3 maçta forma giydi.

Karadeniz ekibinin bu transfer için Fransız ekibine bonuslar dahil olmak üzere 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ileri sürüldü. Mendy, Trabzonspor'a imza atması halinde bordo-mavili ekip, 10 yıl aradan sonra ilk kez bir Fransız oyuncuyu kadrosuna katmış olacak.

Karadeniz ekibi son olarak 2013-2014 sezonunda Fransız hücum oyuncusu Florent Malouda'yı kadrosuna katmıştı. Bordo-mavili ekibin Mendy transferini kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Fransız orta saha oyuncusunun tarzı Fransa'nın efsane ota saha oyuncusu Patrick Vieira'ya benzetiliyor.

Trabzonspor'da transferin liste başı Batista Mendy - Trabzonspor (TS) Haberleri - Spor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN