Trabzonspor taraftarı Beşiktaş deplasmanına alınmayacak

Trabzonspor taraftarı Beşiktaş deplasmanına alınmayacak

Süper Lig'de bu hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor maçında, deplasman taraftarlarına stadyum kapıları kapalı olacak.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Trabzonspor maçı için deplasman taraftarlarının stadyuma alınmayacağını açıkladı. Yapılan resmi açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu kararı doğrultusunda konuk takım taraftarları tribünde yer almayacaktır." ifadelerine yer verildi.

Ev sahibi Beşiktaş ise Trabzonspor taraftarlarının stadyuma alınmayacağını duyurarak, konuk takım için ayrılan tribündeki biletleri satışa çıkardı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, "Konuk takım taraftarlarının yer almayacağı 404, 405 ve 406 numaralı blokların biletleri taraftarlarımız için 650 TL’den satışa sunulmuştur" bilgisi paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN