Trabzonspor yeni golcüsünü İngiltere'de buldu! Fırtına'ya 28 milyon euroluk süper golcü...

Trabzonspor yeni golcüsünü İngiltere'de buldu! Fırtına'ya 28 milyon euroluk süper golcü...

Yeni sezonda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Fırtına, 28 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalarına başladı.

Sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte takviye çalışmalarına başlayan Trabzonspor, gözünü İngiltere'ye dikti. Fırtına, 28 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle kadrosuna kaliteli yabancı oyuncuları katmayı planlayan Trabzonspor, gözünü İngiltere'ye dikti.

Paul Onuachu'nun kiralık sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması nedeniyle golcü arayışlarına şimdiden başlayan bordo-mavili ekip, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Karadeniz ekibi, İngiltere Championship takımı Leicester City ile sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Nijeryalı golcü Kelechi Iheanacho'yu transfer listesine ekledi.

Kelechi Iheanacho, Beşiktaş yolunda | Goal.com Türkçe

Güncel piyasa değeri 13 milyon euro olan Nijeryalı golcü bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 24 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 6 gol 3 asiste imza attı. 27 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek 28 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Karadeniz ekibinin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek golcü oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Nijerya forması altında 53 karşılaşmada görev alan tecrübeli golcü bu karşılaşmalarda 15 gol 8 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN