Trabzonspor yeni golcüsünü Romanya'da buldu! 37 gol 15 asist...

Trabzonspor yeni golcüsünü Romanya'da buldu! 37 gol 15 asist...

Yeni sezonun planlamasına başlayan Trabzonspor, hücum hattını güçlendirme kararı aldı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda takviye operasyonuna başlayan bordo-mavili ekip, gözünü Romanya'ya dikti.

Süper Lig'in 32. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Sivasspor'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Fırtına, yeni golcüsünü Romanya'da buldu.

Süper Lig'deki son 5 maçında 3 yenilgi alarak Abdullah Avcı yönetiminde başarısız bir görüntü ortaya koyan Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Yeni sezonda kaliteli bir kadro kurmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü Romanya'ya dikti.

Fotomaç'ın Rumen basınından aktardığı habere göre; Yeni sezonda şampiyonluk yarışı vermeyi hedefleyen bordo-mavili ekip,Cluj forması giyen Philip Otele'yi transfer listesine ekledi. Belçika ve İngiltere'den de bazı kulüplerin 25 yaşındaki golcü oyuncuyu transfer listesine aldığı öne sürülürken Trabzonspor'un bu transferde ısrarcı olduğu iddia edildi.

Trabzonspor için Philip Otele iddiası

Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olan Nijeryalı golcü oyuncu, hücum hattında her mevkide rol alabiliyor. 25 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon 39 karşılaşmada görev alarak takımına 13 gol 7 asistlik katkı sundu. Genç yetenek, futbol kariyeri boyunca ise 168 karşılaşmada görev alarak 37 gol 15 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN