Trabzonspor, yıldız golcüsü Onuachu'nun bonservisini alacak

Trabzonspor, yıldız golcüsü Onuachu'nun bonservisini alacak

Trendyol Süper Lig'de göstermiş olduğu performansla hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, önümüzdeki sezonun kadro planlamasına başladı. Bordo-Mavililer, golcüsü Paul Onuachu'nun bonservisini almayı hedefliyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de bu sezon hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor, Abdullah Avcı liderliğinde yeni bir yapılanmanın içine girecek. Önümüzdeki sezon için şimdiden kolları sıvayan Bordo-Mavililer, takımın en önemli hücum silahı Paul Onuachu için harekete geçmeye hazırlanıyor.

61 Saat'ten Hasan Tuncel'in haberine göre; Trabzonspor, Paul Onuachu'nun bonservisini almak için Southampton'a resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. 29 yaşındaki Nijeryalı golcünün, Southampton'daki sözleşmesi 30 Haziran 2026 tarihinde bitecek.

Paul Onuachu, bu sezon Trabzonspor formasıyla çıktığı 16 resmi maçta 9 gol atıp, 3 de asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN