Trabzonspor'a 53 milyon euroluk golcü! Tarihe geçecek transfer hamlesi! 17 yıl sonra ilk kez: 172 gol 97 asist...

Trabzonspor'a 53 milyon euroluk golcü! Tarihe geçecek transfer hamlesi! 17 yıl sonra ilk kez: 172 gol 97 asist...

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, 53 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise finalde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, tarihe geçecek bir transfere imza atmayı hedefliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final karşılaşmasında Beşiktaş'ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, taraftarlarını heyecanlandıracak bir transfere imza atmayı hedefliyor. Fırtına, transferde 17 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Fanatik'in haberine göre; Trabzonspor, sezon sonunda İspanyol devi Atlético Madrid ile yollarını ayırması beklenen Hollandalı golcü Memphis Depay'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Bordo-mavili ekibin 30 yaşındaki golcü oyuncu için nabız yokladığı öne sürülürken Karadeniz ekibinin yıldız golcünün transferi için tüm şartları zorlayacağı iddia edildi.

Bu sezon İspanyol devinin forması altında 29 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, takımına 9 gol 2 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 30 yaşındaki yıldız golcü için bugüne dek toplamda 53 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

17 SONRA İLK KEZ

Hollandalı süper yıldız futbol kariyeri boyunca toplamda 457 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 172 gol 97 asiste imza attı.

Memphis Depay - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Hollandalı golcü, Trabzonspor'a transfer olması halinde 17 yıl aradan sonra Trabzonspor'un kadrosuna kattığı ilk Hollandalı golcü olacak.

Fırtına son olarak 2006 yılının Ağustos ayında Musampa'yı kadrosuna katmış 2007 yılının Eylül ayında ise yollarını ayırmıştı. Bordo-mavili ekip, 2007 yılında yaşanan bu ayrılık sonrasında kadrosuna başka bir Hollandalı golcü oyuncuyu katmamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN