Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Camia ikiye bölündü: Avcı'nın morali bozuk...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Camia ikiye bölündü: Avcı'nın morali bozuk...

Ekim ayında imza attığı Trabzonspor'da özellikle derbi maçlarında başarısız bir görüntüye imza atan Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'daki geleceği tartışma konusu oldu. Tecrübeli teknik adamın moralinin bozuk olduğu öne sürüldü.

Sezonu 3. sırada tamamlayarak beklentilerin altında kalan, Türkiye Kupası finalinde ise Beşiktaş'a mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, tartışmaların odağındaki isim oldu. Tecrübeli teknik adamın elde ettiği başarısız sonuçlar bordo-mavili camianın ikiye bölünmesine neden oldu.

Sezon başında Adana Demirspor karşısında alınan yenilgi sonrasında Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yollarını ayıran Trabzonspor, Akdeniz ekibi karşısında alınan yenilgi sonrasında takımın başına Abdullah Avcı'yı getirdi. Bordo-mavili ekip, tecrübeli teknik adamın ikinci döneminde özellikle büyük maçlarda etkisiz bir performans ortaya koyarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Son olarak Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş'a mağlup olan Karadeniz ekibinde Avcı, alınan başarısız sonuçların ardından hedef tahtasındaki isim haline geldi. Trabzonspor’un oynadığı oyundan bu sezon genelinde memnun olmayan taraftarlar, kupanın da kaybedilmesi sonrasında Abdullah Avcı'nın geleceğini tartışmaya başladı.

Ziraat Türkiye Kupasını müzesine getirmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi ise yaşanan hayal kırıklığı sonrası gelişmeleri yakınan takip ediyor. Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu, özellikle Abdullah Avcı konusunda ikiye bölünen camia sonrası gelişmeleri yakından takip etmeye başladı.

AVCI'NIN MORALİ BOZUK

Karadeniz ekibinin taraftarları Beşiktaş mağlubiyeti sonrası sosyal medyada ‘hashtag’ açarak Şenol Güneş ve Fatih Tekke isimlerini gündeme getirdi. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Avcı’nın moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

Bordo-mavili ekip bu sezon Avcı yönetiminde Beşiktaş'a 2-0 ve 3-2 Galatasaray'a 1-5, Fenerbahçe'ye ise 2-3 mağlup olurken yalnızca Kadıköy'de Fenerbahçe'yi mağlup etmeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN