Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Takım son sıraya yerleşti: 'İstifa etmeli...'

Trabzonspor'da Abdullah Avcı depremi! Takım son sıraya yerleşti: 'İstifa etmeli...'

Beşiktaş deplasmanından mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, 2015-2016 sezonundan bu yana ilk kez üst üste dört yenilgi alırken bordo-mavili ekip, ikinci yarıya ait puan durumunda son sıraya yerleşti. Bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı alınan başarısız sonuçların ardından büyük hayal kırıklığı yarattı.

Trendyol Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Beşiktaş'a 2-0 mağlup olarak derbiden mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da ikinci dönemini yaşayan Abdullah Avcı hayal kırıklığı yarattı.

Süper Lig'in 8. haftasındaki Adana Demirspor yenilgisi sonrasında Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yollarını ayırarak takımın başına Abdullah Avcı'yı getiren bordo-mavili ekip, tecrübeli teknik adam ile aradığını bulamadı.

İKİNCİ YARIYA AİT PUAN DURUMUNDA SON SIRAYA YERLEŞTİ

Avcı yönetiminde beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Süper Lig'in ikinci yarısına ait puan durumunda son sıraya yerleşti.

Süper Lig'in ikinci yarısındaki 5 karşılaşmada yalnızca 1 puan toplayarak ikinci yarının en başarısız takımı olan Trabzonspor, rakip filelere 4 gol bırakırken kalesinde 12 gol gördü. Süper Lig'in ikinci yarısında 5 karşılaşmada kalesinde 12 gol gören bordo-mavili ekip ikinci yarının en çok gol yiyen takımı oldu.

Karadeniz ekibi sezonun ilk yarısındaki ilk 5 haftada ise 9 puan toplarken 11 gol kaydetmiş, kalesinde ise 6 gol görmüştü.

Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig'de 16 karşılaşmaya çıkan Trabzonspor, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet 4 beraberlik ve 5 yenilgi alırken 23 gol kaydetti kalesinde ise 22 gol gördü.

Ligde üst üste dördüncü yenilgisini alan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Beşiktaş yenilgisinin ardından "Ben ve ekibim işimizi çok iyi yapıyoruz. Trabzonspor'da bize eksi yazacak hiçbir şey yok. Bir haftadaki 3 maç mı bize eksi yazacak?" açıklamalarına imza atarak bordo-mavili taraftarların tepkisini topladı.

Bu açıklamaların ardından taraftarlar Avcı'nın istifa etmesi gerektiği görüşünü savundu. Avcı yönetiminde üst üste dördüncü yenilgisini alan Karadeniz ekibi, 2015-16 sezonundan bu yana ilk kez Süper Lig'de üst üste dördüncü yenilgisini aldı.

Süper Lig'in ikinci yarısına ait puan durumu

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN