Trabzonspor'da Abdullah Avcı hayal kırıklığı yarattı! Bjelica'nın gerisinde kaldı: 4 maçta yenilen gol sayısı 11...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı hayal kırıklığı yarattı! Bjelica'nın gerisinde kaldı: 4 maçta yenilen gol sayısı 11...

Süper Lig'in ilk yarısında Adana Demirspor yenilgisi sonrasında Nenad Bjelica'nın görevine son vererek Abdullah Avcı ile çalışma kararı alan Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam hayal kırıklığı yaratarak Bjelica'nın gerisinde kaldı.

FURKAN UZUN

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda alınan Adana Demirspor yenilgisi sonrasında Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yollarını ayırarak Abdullah Avcı ile çalışma kararı alan Trabzonspor, Avcı yönetiminde beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Dün akşam evinde ağırladığı Kasımpaşa'ya 2-3 mağlup olarak 2020-2021 sezonundan bu yana Süper Lig'de ilk kez üst üste üçüncü kez mağlup olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın gerisinde kaldı.

AVCI SADECE 1 PUAN TOPLADI

Hırvat teknik adam yönetiminde sezonun ilk yarısındaki ilk 4 haftada Antalyaspor ve Kasımpaşa'yı mağlup ederek 6 puan toplayan bordo-mavili ekip, Abdullah Avcı yönetiminde aynı periyotta Antalyaspor ile berabere kalarak yalnızca bir puan topladı.

Hırvat teknik adam yönetiminde ilk 4 haftada rakip filelere 8 gol bırakan Trabzonspor, kalesinde ise 6 gol görmüştü. Bordo-mavili ekip, aynı periyotta Abdullah Avcı yönetiminde rakip filelere 4 gol kaydederken kalesinde ise 11 gol gördü.

Avcı ayrıca iç saha karnesinde de Hırvat teknik adamın gerisinde kaldı. Nenad Bjelica yönetiminde geçen sezon da dahil olmak üzere iç sahada toplamda 7 maça çıkan bordo-mavili ekip, bu karşılaşmalarda 6 galibiyet 1 yenilgi alarak 18 puan topladı.

Fırtına, Abdullah Avcı yönetiminde ise bu sezon iç sahada 7 Süper Lig maçına çıkarken bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı, 10 puan topladı.

Bjelica yönetiminde iç sahadaki karşılaşmalarda 19 gol kaydeden bordo-mavili ekip, kalesinde ise yalnızca 6 gol görmüştü.

Karadeniz ekibi, Abdullah Avcı yönetiminse ise iç sahada 9 gol kaydederken kalesinde tam 12 gol gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN