Trabzonspor'da Abdullah Avcı krizi! Mendy, Avcı'yı yok saydı, Onuachu tepki gösterdi...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı krizi! Mendy, Avcı'yı yok saydı, Onuachu tepki gösterdi...

Trabzonspor'da ikinci dönemini geçiren Abdullah Avcı, dün akşam oynanan Başakşehir karşılaşmasında oyuncularının tepkisini topladı. Bordo-mavili ekibin yıldız ismi Mendy, attığı golün ardından Avcı'yı adeta yok saydı. O anlar bir futbolseverin kamerasından görüntülendi.

Bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Trabzonspor, dün akşam evinde Başakşehir'i ağırladı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona ererken bordo-mavili ekibin oyuncularının Karadeniz temsilcisinin patronu Abdullah Avcı'ya verdiği tepkiler maçın önüne geçti.

Geçen sezon alınan başarısız sonuçların ardından Trabzonspor'daki görevinden istifa eden ve bordo-mavili ekibin bu sezon Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yaşadığı ayrılık sonrasında takımın başına tekrar geçen Abdullah Avcı, dün akşam oynanan Başakşehir karşılaşmasında Trabzonsporlu oyuncuların tepkisini topladı.

Bordo-mavili ekibin başarılı orta saha oyuncusu Batista Mendy'i son haftalarda stoperde oynatan Abdullah Avcı, son haftalardaki oyun ve oyuncu tercihleriyle Karadeniz ekibinin taraftarlarının eleştirisini toplamıştı. Tecrübeli teknik adam, dün akşam oynana Başakşehir karşılaşmasında da Mendy'i savunmada oynattı.

Başakşehir karşılaşmasında Karadeniz ekibine beraberliği getiren golü atan Mendy, gol sevincinde Abdullah Avcı'yı adeta yok saydı. Attığı golden golden sonra yedek kulübesine koşan yıldız orta saha oyuncusu, Abdullah Avcı'nın elini havada bıraktı.

Yıldız orta saha oyuncusunun bu tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Mendy'in, Abdullah Avcı'nın kendisine ısrarla savunma hattında görev vermesinden rahatsız olduğu öne sürüldü.

Mendy'in attığı golün ardından Avcı'yı yok sayması, karşılaşmayı stadyumdan takip eden bir futbolsever tarafından saniye saniye görüntülendi.

Öte yandan Karadeniz ekibinin Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu da dün akşam 72. dakikada oyundan alınırken memnuniyetsiz bir tavır takınarak Abdullah Avcı'nın kendisini oyundan almasına tepki gösterdi. Üst üste yaşanan bu gelişmeler sonrasında bordo-mavili ekibin oyuncularının Abdullah Avcı'nın oyun sisteminden rahatsız olduğu öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN