Trabzonspor'da Fatih Tekke harekatı! Taraftarlar ayağa kalktı: 'Efsaneyi takımın başına getirin'

Trabzonspor'da Fatih Tekke harekatı! Taraftarlar ayağa kalktı: 'Efsaneyi takımın başına getirin'

Abdullah Avcı yönetiminde başarısız sonuçlara imza atan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin taraftarları teknik direktör Avcı'yı istifaya davet ederken takımın başında Fatih Tekke'yi görmek istiyor.

Bu sezon Süper Lig'de beklentilerin altında kalan, Türkiye Kupası'nda ise finalde Beşiktaş'a mağlup olarak sezonu kupasız tamamlayan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor.

Bordo-mavili ekipte, özellikle derbi maçlarında başarısız sonuçlara imza atan Abdullah Avcı'nın takımdaki geleceği tartışma konusu oldu. Karadeniz ekibinin taraftarları, Alanyaspor'da başarılı sonuçlara imza atan, bordo-mavili kulübün efsane ismi Fatih Tekke'yi takımın başında görmek istiyor.

Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetiminin Abdullah Avcı ile yolları ayırması gerektiği görüşünde birleşen bordo-mavili taraftarlar, Karadeniz ekibinin yönetiminin, bu sezon Alanyaspor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fatih Tekke'yi takımın başına getirmesi gerektiği görüşünde birleşti.

Bordo-mavili taraftarların yaptığı paylaşımlar sonucunda 'Fatih Tekke' ismi kısa süre içerisinde sosyal medyada Trend Topic olarak en çok konuşulanlar listesinde yer aldı.

Karadeniz ekibin taraftarları "#FatihTekkeYuvaya" paylaşımlarıyla başarılı teknik adamı takımın başında görmek istediklerini dile getirirken "#avcıistifa" paylaşımlarıyla da Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN