Trabzonspor'da Fatih Tekke isteği! Sosyal medya ayağa kalktı: 'Efsaneyi takımın başına getirin'

Trabzonspor'da Fatih Tekke isteği! Sosyal medya ayağa kalktı: 'Efsaneyi takımın başına getirin'

Yeni başkanını 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongrede seçecek olan Trabzonspor'da yeni başkan yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu oldu. Şuana kadar sadece asbaşkan Ertuğrul Doğan başkan adaylığını açıklarken bordo-mavili taraftarlar yeni yönetimin takımın başına bordo-mavili ekibin efsane ismi, başarılı teknik adam Fatih Tekke'yi getirmesi gerektiği görüşünde birleşti.

Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Adana Demirspor'u 4-1 ile geçerek iki haftalık galibiyet hasretine son veren Trabzonspor'da yeni teknik adamın kim olacağı merak konusu olurken bordo-mavili taraftarlar kulübün efsane ismi Fatih Tekke'yi takımın başında görmek istiyor.

Abdullah Avcı'nın istifasının ardından teknik adam arayışlarına başlayan Trabzonspor'da yeni başkan ve hocanın kim olacağı merak konusu oldu. 25-26 Mart'ta gerçekleşecek olağanüstü kongre öncesinde başkanlık için şuana kadar sadece asbaşkan Ertuğrul Doğan adaylığını açıklarken Ahmet Ağaoğlu'nun da adaylığını açıklaması bekleniyor.

Karadeniz ekibinde Adana Demirspor karşılaşmasında takımın başında Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak yer alırken sezonun geri kalan kısmında hangi teknik adamın bordo-mavili ekipte görev alacağı da merak konusu oldu.

BORDO-MAVİLİ TARAFTARLAR FATİH TEKKE İSMİNDE BİRLEŞTİ

Ertuğrul Doğan'ın son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Sergen Yalçın ile masaya oturduğu iddia edilse de bordo-mavili taraftarlar bu sezon İstanbulspor'un başında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken bordo-mavili ekibin efsane ismi Fatih Tekke'yi takımın başında görmek istiyor.

Süper Lig'in 12. haftasındaki Fenerbahçe maçından önce Osman Zeki Korkmaz'ın görevden ayrılmasının ardından İstanbulspor'un başına geçen Fatih Tekke, söz konusu tarihten bu yana Süper Lig'de çıktığı 13 maçta 5 galibiyet elde etti.

İSTANBULSPOR'DAKİ PERFORMANSI TAKDİR TOPLADI

Konyaspor, Alanyaspor ve Sivasspor'u geçerek son 3 karşılaşmada 9 puan toplayan Fatih Tekke, elindeki kısıtlı kadro ile aldığı başarılı sonuçlarla herkesin takdirini topladı.

Sosyal medyadaki bordo-mavili taraftarlar başarılı teknik adamın bu sezon gösterdiği performans sonrasında yeni yönetimin takımın başına Fatih Tekke'yi getirmesi gerektiği görüşünde birleşti. Taraftarlar ''Efsaneyi takımın başına getirin' paylaşımlarında bulundu.

Bordo-mavili taraftarları yaptığı paylaşımlar sonucunda 'Fatih Tekke' ismi kısa süre içerisinde Twitter'da Trend Topic olarak en çok konuşulanlar listesinde yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN