Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Kartal'ın eski yıldızı imzayı atıyor...

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Kartal'ın eski yıldızı imzayı atıyor...

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gözünü Beşiktaş'ın eski yıldızına dikti. Fırtına, ezeli rakibine tarihi transfer çalımını atabilmek için girişimlere başladı.

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Fırtına, kış transfer döneminde siyah-beyazlı ekibin eski yıldızını kadrosuna katarak dikkat çekici bir transfere imza atmayı hedefliyor.

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesinin ardından üst sıralara tırmanan Trabzonspor, kış transfer sezonu için kolları sıvadı. Yaz transfer sezonunda Pepe ve Onuachu gibi yıldız isimleri kadrosuna katan bordo-mavili ekip, kış transfer sezonunda da dikkat çekici hamlelere imza atmayı hedefliyor.

Taraftarlarını heyecanlandıracak transferlere imza atmayı hedefleyen bordo-mavili ekip, gözünü İngiltere'ye dikti. Fırtına, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Gazeteci Serkan Aşkın'ın aktardığına göre; Trabzonspor, İngiliz devi Arsenal formasını terleten Mısırlı orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'i kadrosuna katmayı amaçlıyor. Bordo-mavili ekip, İngiliz devinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız orta saha oyuncusunu transfer edebilmek için tüm şartları zorlayacak.

31 yaşındaki orta saha oyuncusunun Trabzonspor'dan senelik 3.5 milyon euro talep ettiğini belirten Aşkın, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada "Elneny görüşme şartları belli oldu. Elneny Trabzonspor’dan 3.5 milyon Euro’dan 3,5 yıllık sözleşme istedi. Öte yandan Trabzonspor Elneny’i bonservis bedeli ödemeden alabilecek." ifadelerini kullandı.

mohamed-elneny-besiktas-1591705256-41020.jpgBu sezon Arsenal ekibinde yalnızca 4 maçta görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, sadece 72 dakika sahada kaldı.

Yıldız futbolcu, 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Beşiktaş formasını terletmişti. Siyah-beyazlı forma altında 36 maçta görev alan Elneny bu karşılaşmalarda 1 gol 4 asiste imza atmıştı.

Bu transfer için kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN