Trabzonspor'dan sürpriz hamle: Bir Yunan daha! İmzalar atılıyor

Trabzonspor'dan sürpriz hamle: Bir Yunan daha! İmzalar atılıyor

Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Bordo-mavili ekip, sezonun ilk transferini gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Alanyaspor'u ağırlayacak Trabzonspor, gelecek sezon için iddialı bir takım kurma amacıyla transferde düğmeye bastı. Bordo-mavili ekip sezonun ilk transferini gerçekleştirdi.

'Son şampiyon' olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavil ekip, sezonun ilk transferini gerçekleştirerek sürpriz bir hamleye imza attı.

Kadrosunda Bakasetas ve Siopis gibi Yunan oyuncuları bulunduran Karadeniz ekibi, bir Yunan futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Bordo-mavili ekip, Panathinaikos ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan 29 yaşındaki Dimitrios Kourbelis ile prensip anlaşmasına vardı.

Yunan orta saha oyuncusu bugün Yunanistan'ın başkenti Atina'dan TSİ 09.00'da kalkan uçakla İstanbul'a geldi. Kourbelis'i taşıyan uçak, TSİ 10.00 dolaylarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

Tecrübeli oyuncu, İstanbul'a menajeriyle birlikte geldi. Yunan oyuncu herhangi bir açıklama yapmadan kendisini bekleyen araçla havalimanından ayrıldı. Bordo-mavili ekibin sağlık kontrollerinin ardından transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Tecrübeli oyuncu geçen sezon Panathinaikos formasını 36 kez terletirken takımına 1 gol 2 asistlik katkı sundu.

7095556.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN