Trabzonspor'un efsane isminden kahreden haber! Hayatını kaybetti: Bordo-mavili camia yasta...

Trabzonspor'un efsane isminden kahreden haber! Hayatını kaybetti: Bordo-mavili camia yasta...

Dün akşam Rizespor'a 2-3 mağlup olan Trabzonspor'un efsane isminden kahreden haber geldi. Bordo-mavili ekip, efsane isminin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in üçüncü hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Rizespor'a 2-3 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, efsane isminden gelen acı haberle yasa boğuldu.

Yeni sezona kötü bir başlangıç yaparak Galatasaray'ın ardından Rizespor'a da mağlup olan Trabzonspor'un efsane isminden acı haber geldi. Bordo-mavili ekibin efsane isminden gelen kahreden haber camiayı yasa boğdu.

Bordo-mavili ekip, kurucu üyelerinden, eski asbaşkanı, eski sicil ve divan kurulu başkanı ve en uzun süre görev yapan yöneticilerinden 93 yaşındaki Nizamettin Algan'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Nizamettin Algan'ın vefatı sonrasında Karadeniz ekibinden yapılan açıklamada "Kulübümüzün kurucu üyelerinden, eski asbaşkanımız, eski sicil ve divan kurulu başkanımız, en uzun süre görev yapan yöneticilerimizden, Trabzon sporunun çınarı Nizamettin Algan’ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve futbol ailesinin başı sağ olsun" denildi.

Trabzonspor'un Kurucularından Nizamettin Algan hayatını kaybetti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN