Trabzonspor'un eski yıldızı dünya devine transfer oluyor! Dev takımlar onun için sıraya girdi...

Trabzonspor'un eski yıldızı dünya devine transfer oluyor! Dev takımlar onun için sıraya girdi...

Geçen sezon kiralık olarak Trabzonspor forması terleten Yusuf Yazıcı için dünya devleri sıraya girdi. Milli yıldız, sezon sonunda Lille ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Geçen sezonu kiralık olarak Trabzonspor'da geçiren ve performansıyla hayal kırıklığı yaratan milli yıldız Yusuf Yazıcı, bu sezon Fransız ekibi Lille forması altında gösterdiği performansla dünya devlerinin radarına girdi.

2019-2020 sezonunda 18.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor'dan ayrılarak Fransız ekibi Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı, sezon sonunda Fransız ekibine veda etmeye hazırlanıyor.

Fransız basınından RMC Sport'un haberine göre; Bu sezon Fransız ekibinde etkileyici bir performans ortaya koyan milli yıldız için İtalyan devleri Milan ve Napoli düğmeye bastı. Her iki takımın da sezon sonunda Lille ile olan sözleşmesi sona erecek olan milli yıldız ile ilgilendiği öne sürüldü.

Bu sezon Lille forması altında 34 maçta görev alarak takımına 10 gol 3 asistlik katkı sunan yıldız orta saha oyuncusunun güncel piyasa değerinin 10 milyon euro olduğu öğrenildi.

Fransız ekibinin en pahalı transferlerinden biri olan milli yıldız bugüne dek Lille forması altında 127 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 27 gol 14 asiste imza attı. Milli formayı ise 41 karşılaşmada terleten yıldız orta saha oyuncusu, 3 gol 7 asiste imza attı.

Kısa süre önce menajerini değiştiren yıldız orta saha oyuncusunun sezon sonunda Lille ile yollarını ayırması bekleniyor.

Yusuf Yazıcı, Lille tarihine geçti- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN